Volwassenen

Bokszak Training

De term doet van alles vermoeden. Deze training noemen we daarom kortweg vaak ‘the bags’: een kickboks- en/of bokstraining op de bokszak. De training wordt in groepsverband gegeven, maar elke deelnemer heeft een eigen bokszak waarmee gewerkt wordt. 

Zeer populair onder onze leden, vooral omdat zaktraining een mooi evenwicht biedt tussen werken aan het uithoudingsvermogen en aan de motoriek (stoot- & traptechnieken).

Obstacle Training

In groepsverband trainen op het plein, strand of in het park. Obstacle Training wisselt voortdurend tussen fitness en cardio (interval training), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Door dit in de buitenlucht te doen is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten. 

Obstacle Training werkt aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool. Door deze lessen te volgen ben jij bijvoorbeeld goed voorbereid op een run.

Shape It

De naam zegt het al, tijdens deze les gaan we shapen. De elementen van de populaire Barre workout komen hierin naar voren. Corekracht op te bouwen en houdingsspieren te shapen. Zo creëer je een sterk, fit, elegant en flexibel lichaam. Leeftijd is niet belangrijk. Iedereen is welkom in deze les!

 

 

HIIT Training

Tijdens deze les werken we aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Wij dagen we je uit om over je grens te gaan. High impact oefeningen wisselen we af met low impact oefeningen. We doen pittige intervaloefeningen met een hoge naverbranding. Iedere week is de les anders en maken wij er één groot feest van. 

Zoek jij een les waarbij je wordt uitgedaagd en los gaat op de muziek? Kom dan meedoen met de HIIT training. Na deze les voel jij je topfit. Hoge en lange naverbranding!

B&K Training

Kom in supershape! Cardio challenge, krachtexplosies, boksmoves. Veel power, veel fun en heel veel resultaat. De les bestaat uit een stevige warming-up gevolgd door een aantal oefeningen waarin we spieren versterken, conditie verbeteren, het vetgehalte omlaag brengen en de souplesse verbeteren. 

We maken gebruik van bokszakken, plyo boxen, medicine balls, pull up bars, elastieken ter ondersteuning, bosu balls en sand bags. Zoals je ziet is het een les die gevarieerd, explosief en super uitdagend is. Je kunt op alle niveaus meedoen en zodoende je lichaam op alle punten verbeteren.

Powerhour

Het accent in deze les ligt bij kracht opbouwen. Je werkt met gewichten zoals halterstangen, schijven, dumbells en kettelbels. De zwaarte van de oefeningen en gewichten wordt aangepast aan jouw niveau. De uitdaging ligt in het opbouwen van technieken in de oefeningen zodat jij veilig en effectief leert trainen. Combineer deze les met de NTC HIIT lessen en jij gaat zeker verschil merken aan je lijf. 

Je wordt fitter, sterker, hebt minder blessures, krijgt meer vormen en houdt je gewicht onder controle. Je bent gewaarschuwd, want deze les is verslavend. Zeer geschikt voor mannen en vrouwen.