Healthy Choice

Healthy Choice is een trainingsprogramma waarbij je op weg wordt geholpen naar een gezonde levensstijl. Je sport in een kleine groep van maximaal zes personen. Je krijgt tips en tools om door voeding en beweging jouw leefstijl in stappen te gaan veranderen. Healthy Choice is geen dieet! Wij vinden het belangrijk dat je leert om keuzes te maken in vulling en voeding. Ook komen de consequenties van overgewicht en een ongezonde leefstijl aan bod. Er is geen start- en einddatum. Je kunt ieder moment starten mits er plek is. Er wordt rekening gehouden met eventuele blessures of  beperkingen. Uit ervaring weten wij dat het fijn kan zijn om jouw verhaal waar je op vastloopt kwijt te kunnen aan personen die op hetzelfde vastlopen. Door ervaringen met elkaar te delen kom je ook verder.

 

– Wil jij graag je leefstijl omgooien, maar zou je hier graag bij geholpen willen worden?
– Wil je sporten in een kleine groep met personen met dezelfde doelstelling?
– Voel jij je met een maatje meer (obesitas) niet prettig in een grote groep?
– Wil je graag sporten, maar heb je nog nooit een sportschool van binnen gezien?
– Wil je sporten in een groep waarbij je het gevoel hebt dat je wordt geaccepteerd i.p.v. aangekeken?
– Wil je bewuster omgaan met je voeding? 

Kies dan voor Healthy Choice!  

 

Heerlijk sporten en bewegen onder deskundige begeleiding, zonder dat je het gevoel hebt bekeken te worden. Je coach heeft ruime ervaring en is je steun om je op weg te helpen. Iedere week kun je je laten wegen en meten, om zo gemotiveerd af te vallen. Je zult merken dat lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Met elkaar op weg naar een gezonde leefstijl! 

 

De kosten voor deelname aan de Healthy Choice zijn €150,- euro voor 10 lessen. Wij werken met een strippenkaart. Dus verder geen abonnementsverplichtingen.  

Wil je meer informatie of een afspraak maken of een gratis proefles? Stuur een mail naar info@waltmangym.nl.