Nike Training Club

Waltman Gym verzorgt trainingen van de Nike Training Club. Nike Training Club biedt verschillende vormen van trainingen. Denk hierbij aan conditie, kracht, uithoudingsvermogen, sterker worden, fitter worden. Wij bieden lessen aan op ieder zijn niveau. De lessen worden gegeven op opzwepende muziek en gediplomeerde instructeurs/instructrices. Kijk welke les jou leuk lijkt en kom gratis een proefles meedoen. Uiteraard staan wij ook voor je klaar om je te adviseren welke les voor jou geschikt is.
Haal meer uit je work-out met de Nike+ Training Club app. Kies uit meer dan 100 work-outs, samengesteld door Nike Master Trainers  

https://www.nike.com/nl/nl_nl/c/nike-plus/training-app

 

NTC Low Impact

Een groepsles op opzwepende muziek waarbij de intensiteit een drempel lager ligt dan de NTC Mid les. Tijdens deze les zal er minder worden gesprongen dan bij de andere lessen. Er wordt meer gebruik gemaakt van verschillende attributen zoals; steps, Dumbells, schijven, stieken en eigen lichaamsgewicht. Er wordt gewerkt aan het hele lichaam. Iedere week ligt het accent op een andere spiergroep.

tijdens de les zal er ook aandacht worden besteed aan het verstevigen van de rugspieren en andere blessuregevoelige lichaamsplekken.  Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderd en voor personen die graag willen sporten maar niet te intensief wegens lichamelijke klachten. Is ook geschikt als opstap om later in de andere lessen in te stromen. Leeftijd…..Nee hoor iedereen is welkom in deze les.

NTC mid impact

Een groepsles op opzwepende muziek waar het niveau net weer iets hoger is maar, toch goed vol te houden en een uitdagende les. Deze les ligt tussen de NTC Low Impact en NTC HIIT in. Tijdens deze les kan het voorkomen dat er gewerkt wordt met stiekken, dumbells en schijven.

Je werkt aan krachtopbouw, versterken van spieren waardoor minder snel blessures en uithoudingsvermogen (conditie) en verbrand veel calorieen.

NTC HIIT

Tijdens deze les werken we aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Wij dagen we je uit om over je grens te gaan. High impact oefeningen afgewisseld met Low impact oefeningen. Intervaltraining met een hoge naverbranding. Iedere week is de les anders en maken wij er 1 groot feest van.

Zoek jij een les waarbij je wordt uitgedaagd en los gaat op de muziek? Kom dan meedoen met de NTC HIIT training. Na deze les voel jij je topfit. Hoge en lange naverbranding!!

NTC Power

Tijdens deze les werk je met gewichten zoals; halterstangen, schijven, dumbells, kettelbels. De zwaarte van de oefeningen en gewichten wordt aangepast op jouw niveau. De uitdaging ligt in het opbouwen van de technieken in de oefeningen zodat jij veilig en effectief leert trainen. Combineer deze les met de NTC HIIT lessen en jij zal zeker verschil gaan merken aan je lijf.

Je wordt fitter, sterker, minder blessures, meer vormen en gewicht onder controle. Je bent gewaarschuwd want deze les is verslavend. Ook zeer geschikt voor mannen. Het accent tijdens deze les ligt bij kracht opbouwen.

NTC PUMP

Tijdens deze les werk je met barbell en schijven. De oefeningen gaan op de ritme van de muziek.Het is een les waarin je werkt aan kracht/conditie. Uitdagende les, maar voor iedereen goed vol te houden.

Door NTC Pump te volgen zal je al snel merken dat je fitter, strakker gaat worden. Alle spiergroepen komen tijdens deze les dan ook aan bod. Ook geschikt voor mannen.